Posted by: shidiemusa92 | May 13, 2010

my lovely and beloved cats in my eyes..hehe


12/5/2009..ni lah tarikh kucing kesayangan aku accident tp alhamdulillah tak mati…selamat cuma cedera sikit..kesian yang amat kat dia….mulut tue hilang sikit,kaki tu capit & tulang ptah 2…eee…kesiannya tapi aku jga dia jugak smpai dia sembuh…tapi kembar dia plak duk gomoi dgn dia pas dia dh nk lega…so skit blik laa…sekarang nie dia dh pergi tinggalkan aku ms 09/09/2009..cntk tarikh nie….lpas dia mati,10/09/2009 aku tak pergi sekolah sbb tgh frust & sdih..hehe…kucing baik lak tue mau ke x sdih..i really hope that one day i will be there with all my cats in my whole life…i really hope for that time…sooner or later but the time will come….i believe it…love you all my cats..hehe…its really make me touching when i remember all about u all,my cats..hehehe..kembar dia hdup lg skrg…..comotku…stay elok2 kat rumah,jgn duk pergi menggatal dgn btina lain kat rmah org lain..hehe..im very caring person..huahuahua….

13/5/2007…ni plak tarikh kucing aku yg lain mati sbb sakit kena gomoi….sdih tul laaa…walaupn msa hdup kdg2 dia jhat,hehehe tp dia bek dgn aku drpd awl hdup smpai akhr hdup dia…tam oh tam..perginya dikau tnpa ku duga..hehe..pas ni aku akn smbg bljr jauh ckit so tak blh dah nk men dgn kcing2 aku…sdih3….huhu

AKU SAYANG SEMUA KUCING-KUCING AKU LAAAAAAA…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: