Posted by: shidiemusa92 | June 26, 2010

Class LWP01A


erm….first day class,31/5/2010..aku smpai kt Kolej Perindu pkul 6.55pg lpas nek bas drpd Perlis ke Shah Alam…smpai tue,trus mandi & bsiap untuk ke Fakulti Undang-Undang untk tgk aku kena msk kls mna….so,aku pegi tgk & aku dpt kls LWP01A…dtakdirkan plak kls aku start pkul 2.10 ptg,so apa lg…aku blik tdur dlu laaa…hehe…after zhor,aku trus pegi kls..ms mla2 msk kls,aku bknalan la dgn kwn2 lelaki aku dlu….pastu bru de ice brkng dgn smua plak…bez dpt bknalan ms tue tp plg aku x lpa ms mla2 msk bla aku tdgr suara bdk perempuan nie…..dialah Meera Badrul..hahahaha….suara dia nie unik..hahaha……tp klbhan ALLAH…erm..pastu aku bknalan dgn Nik Izzat,Syafiq Mohd or Pan Parkinson,Zulhilmi,Syahrin & Aziz…ni bdk laki…bdk pompuan RAMAI sgt nk sbut..Amal,Diana,Khairina,Kahrunnisa,Sabrina,Meera,Atin,Teera,Fiera,Dayang,Fiena,Salwa,athirah syazalin,hanani,farah syazwani,fatin redzuan,nurani,najat,asmiza,fayizah,noriah,rufaida,anis suzainie & safira…dayang org sarawak tau..hehe..sabrina ni fmly dia lawyer tp dia x nk kasitahu sape…huhu…atirah syazalin nie kwn bek dgn aten…yg khairunnisa tue rsanya dgn geng2 sab,diana n len2 kut..ntah aku x ingt..hehe..hanani,nik & asmiza asal ganu & aziz dan khairina SP tau..amboi..aku sowg2 ja org pelis cheq tau..huhu…erm..salwa ni pekan phang…tp xtau la btul2 pekan ke x..haha…fayizah penang mari yoo…aku x lma lg bljq ctu plak..haha..syafiq or pan parkinson org jhor…larkin…bdk hardcore nie…fiena pn asal jhor..zulhilmi org perak kut…rsanyo laa..biela,fatin redzuan,fiera,farah syazwani,noriah,teera n nurani aku x smpat sgt knal btul2 tau..sdih3..hehe…tp rmai lg yg x smpat knal btul2…anis asal bangi,kuat gler dia lari pecut..hehe…amal stay kt KL jer..x jauh mna pun…bez laa….huhu..de lg 2@3 org nie tp aku x ingt laa sorry…hehe…erm..ms mla2 kls BEL 313,critical thinking…first class n first assingment…huhu….erm…spnjg mnggu prtma nie kls nie,aku x pnh smbang dgn bdk2 prpmpuan pn…huhu….sja jaa nk cba kwal iman…hahaha….tp mnngu ke 2 aku start sembang sikit tu pun bersebab laa…hehe…tp lpas tue,hbungan km classmte smkin akrab dh…alhamdulillah……pegi main bowling sma2,kluar mkn sma2 & mcm2 lg….msa main bowling tue,Nik ckp x pndai main tp dia la yg slalu strike…geram aku…hahaha…erm…ms hjung mnggu tue aku x blik Perlis so farid nazzreen & hafiz nazarollah ajk aku pegi tgk wayang dan jln2 kt KLCC…so aku pn pe lg…pegi jer! km tgk cter karate kid….bez gler rugi spa x tonton..hehe….tp sblm pegi tue,erm……aku nek la LRT………..ms nk pegi tnggu LRT tue kn,aku mskkn tket tp aku x amik blik pn tket tue…malunye aku!!! haha..pnya la nk control,aku ckp kt pak cik tua aku trlpa amik..hahahahaha….hbs wayang tue plak,kita pegi surau n toilet dan aku ikut farid smpai dlm toilet..hahaha..ms tue aku tgh pening2 lalat pas hbs tgk wayang…tp nsb baik farid smpat ttup pntu klau x malu aku…hua3..erm….

Advertisements

Responses

  1. brapa juta taun x update


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: